Valentina u tamnoj komori

Valentina u tamnoj komori - Blake, Evie | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blake, Evie
DIMENZIJA
11,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Valentina u tamnoj komori.pdf
ISBN
2796585443145

OPIS

Milano 2012. Fotografkinja Valentina Roselli živi s Theom Steenom u kojeg se zaljubila prije godinu dana, no ne može se riješiti nelagodnog osjećaja da je prerano da se smiri u stabilnoj vezi. Kad joj ponude intrigantni fotografski zadatak da snima ljude koji se upuštaju u istraživanje mračnije strane erotskih fantazija, ona prihvaća izazov no s vremenom i sama biva uvučena u taj tajnoviti svijet suočena s dimenzijama vlastite ličnosti kojih nije bila svjesna. Venecija 1924. Nezadovoljna u braku s čovjekom koji jeni u kojem smislu ne može zadovoljiti, i sputana strogim društvenim konvencijama, Belle traži slobodukoristeći se pritom vlastitim tijelom, živeći tajni život kao kurtizana– no cijelo vrijeme ona zapravo čezne za susretom s muškarcem koji je neće samo seksualno zadovoljavati nego je i istinski voljeti.Iako ih dijele desetljeća, životi Belle i Valentine nerazmrsivo su isprepleteni. Obje će iskusiti buđenje svojih skrivenih žudnji, no hoće li pritom otkriti duboku povezanost između fizičke strasti i istinske ljubavi?Potresna ljubavna priča, a ujedno i pikantna seksi pustolovina koja će vas zagrijati u hladnim zimskim noćima. Najtoplija preporuka fanovima erotskog žanra. Independent Erotiča priča o ljubavi, tajnama i mračnoj strani žudnje. Amazon.com Evie Blake je pseudonim britanske autorica Noelle Harrison. Rođena 1967. godine u Londonu, Noelle Harrison se 1991. godine preselila u Irsku, gdje je osnovala kazališnu družinu Aurora. Osim nekoliko drama, autorica je napisala i desetak romana, od čega tri (trilogija o Valentini) pod pseudonimom Evie Blake. Trenutno živi u Norveškoj, s mužem i dvoje djece.

469 Pages. Add new page ... Valentina često koristi film i uživa razvijajući fotografije na staromodan način, iako se u svojoj tamnoj komori nikad nije osjećala posve ugodno.

Fotografkinja Valentina Roselli živi s Theom Steenom u kojeg se zaljubila prije godinu dana, no ne može se riješiti nelagodnog osjećaja da je prerano da se smiri u stabilnoj vezi. Kad joj ponude intrigantni fotografski zadatak da snima ... VALENTINA U TAMNOJ KOMORI Evie Blake Milano 2012.

POVEZANE KNJIGE