Velika knjiga priča za laku noć

Velika knjiga priča za laku noć Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Velika knjiga priča za laku noć.pdf
ISBN
5489282745658

OPIS

Velika knjiga priča za laku noć zbirka je osam prekrasno ilustriranih, razigranih, a u isto vrijeme jednostavnih priča, idealnih za zajedničko čitanje prije spavanja – posebno vrijeme u kojem dijete razvija maštu, dobiva nadahnuće za igru i učenje uz sigurnost i blizinu roditelja. Djeci bliske situacije, poznate, šumske životinje, igračke, ali i neobična stvorenja, zasigurno će razveseliti svako dijete i potaknuti razgovor, smijeh i mnogo pitanja. Priče koje uvečer čitate djetetu možete iskoristiti za kreativnu igru danju – pogađajte o kojoj se životinji radi na temelju opisa, razgovarajte o poruci svake priče, prijateljstvu, odgovornosti, nesebičnosti, sreći, crtajte ili glumite najdraže dijelove priča… Šarmantni zec Skočko i krtica Kopač, preslatka vidra koja se voljela držati za ruke i zaposlena vjeverica, samo su neki od neodoljivih likova koji će vas osvojiti na prvi pogled. Uz tople ilustracije u živim bojama ova bi knjiga mogla ubrzo postati najdraža igračka vašeg djeteta pa i početak samostalnog čitanja.

Zbirka 8 prekrasno ilustriranih, razigranih, a u isto vrijeme jednostavnih priča, s kojom su i odrasli oduševljeni. Priče uvečer možete čitati djetetu, a danju iskoristiti za kreativnu igru- pogađajte o kojoj se životinji radi na temelju opisa, razgovarajte o poruci svake priče, prijateljstvu, odgovornosti, ... Velika knjiga priča za laku noć .

godine ... GRUPA AUTORA - VELIKA KNJIGA PRICA ZA LAKU NOC % 0 % Sačuvajte u listi želja. Proveri dostupnost u radnjama .

POVEZANE KNJIGE