Calvin i Hobbes – prva zbirka

Calvin i Hobbes – prva zbirka - Watterson, Bill | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Watterson, Bill
DIMENZIJA
4,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Calvin i Hobbes – prva zbirka.pdf
ISBN
4561130459738

OPIS

Doživljaje Calvina i Hobbesa napokon možete pronaći na hrvatskom, na jednom mjestu, u ukoričenom izdanju. Ovaj kultni američki strip autora Billa Wattersona bavi se doživljajima dječaka Calvina i njegovog plišanog, ali za Calvina živog, tigra Hobbesa. Njihovo prijateljstvo, maštarije, pustolovine, jedinstven pogled na društvena i politička pitanja, odnos prema Calvinovim roditeljima i drugim ljudima samo su neke od tema ovog stripovskog remek-djela. Strip Calvin i Hobbes izlazio je u oko 2.400 novina i časopisa širom svijeta, preveden je na sve najvažnije svjetske jezike, a osamnaest ukoričenih kolekcija prodano je u oko 45 milijuna primjeraka. Američka pošta čak je objavila prigodnu poštansku marku, a mnogi ljubitelji stripa smatraju ga jednim od najboljih kratkih humorističnih stripova svih vremena.

godine objavljen je naslov Calvin i Hobbes, prva zbirka, ali do sljedećih knjiga nije Calvin & Hobbes - prva zbirka, B. Watterson, Grad Mostar, 36 KM, Doživljaje Calvina i Hobbesa napokon možete pronaći na hrvatskom, na jednom mjestu, u ukoričenom izdanju.

These userguides are clearly built to give step-by-step information about how you ought to proceed in operatingcertain equipments. A handbook is really a Calvin i Hobbes (eng.Calvin and Hobbes) je američki humoristički strip autora Billa Wattersona.Strip se bavi doživljajima šestogodišnjeg dječaka Calvina i njegovog plišanog, ali za Calvina živog, tigra Hobbesa.

POVEZANE KNJIGE