Četiri godišnja doba

Četiri godišnja doba - Vončina, Pika | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vončina, Pika
DIMENZIJA
9,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Četiri godišnja doba.pdf
ISBN
7990150892552

OPIS

Proljeće će jednoj gusjenici promijeniti život. Ljeto će jednom lavu promijeniti frizuru. Jedne će se jeseni slon na vrijeme početi pripremati za zimu, koju obožava pingvin Frederik na dalekoj Antarktici.

Na primjer, fortissimo u Ljetu dočarava oluju s ... About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Četiri godišnja doba je serija od četiri slike manirističkog slikara Giuseppea Arcimbolda.Nakon odlaska na dvor u Beču 1562. godine, Giuseppe Arcimboldo postaje dvorski slikar za prijestolonasljednika, budućeg cara Maksimilijana II., za kojega je naslikao dva ciklusa slika, Godišnja doba i Četiri elementa.Ova djela su trebala nizom simbola oblikovati snažan identitet i odati počast ... "Četiri godišnja doba" (italijanski Le quattro stagioni) je popularni naziv za ciklus od četiri koncerta za violinu i orkestar, djelo italijanskog baroknog kompozitora i violiniste Antonija Vivaldija.Inače napisano je 1723.

299.00 kn 239.20 kn. Pogledaj proizvod Vodi ... Četiri godišnja doba (italijanski Le quattro stagioni) je popularni naziv za ciklus od četiri koncerta za violinu i orkestar, delo italijanskog baroknog kompozitora i violiniste Antonija Vivaldija.Delo je napisano 1723.

POVEZANE KNJIGE