Čovjek koji je lovio vlastitu sjenu

Čovjek koji je lovio vlastitu sjenu - Lagercrantz, david | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lagercrantz, david
DIMENZIJA
10,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovjek koji je lovio vlastitu sjenu.pdf
ISBN
5136146866575

OPIS

Lisbeth Salander služi dvomjesečnu zatvorsku kaznu u ženskom zatvoru jer je spašavala dječaka od pogibelji. Odbila je reći bilo što u svoju obranu, na umu su joj mnogo važnije stvari. Mikael Blomkvist posjećuje je svakoga tjedna bez obzira što je zatvor daleko, a tragovi koje otkriva čine mu se kao odlična reportaža za Millennium. Za Lisbeth oni bi pak mogli otključati duboko skrivene tajne s kojima se mora suočiti. Lisbeth će se i u zatvoru sukobiti kada je potrebno zaštititi slabije, bez obzira na cijenu koju će pritom platiti. No, probuđene uspomene tjeraju ju da traga za istinom koja se krije iza jedne slike iz djetinjstva – žene s plamenim znakom na vratu koji izgleda kao da ga je ostavio zmaj. U Čovjeku koji je lovio vlastitu sjenu, petoj knjizi u serijalu Millennium, najsnažnija heroina 21. stoljeća, nepobjediva hakerica Lisbeth Salander i beskompromisni novinar Mikael Blomkvist rasvijetlit će sjene iz prošlosti koje dotiču mračno srce najdubljih problema suvremenog društva i pomoći Lisbeth da konačno shvati samu sebe.

Čovjek koji je lovio vlastitu sjenu - David Lagercrantz. Čovjek koji je lovio vlastitu sjenu book. Read 5,290 reviews from the world's largest community for readers.

Četvrti dio je Što nas ne ubije a završni dio Djevojka koja je morala umrijeti. U Čovjeku koji je lovio vlastitu sjenu najsnažnija heroina 21.

POVEZANE KNJIGE