Gošće

Gošće - Burns, Catherine | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Burns, Catherine
DIMENZIJA
3,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Gošće.pdf
ISBN
6155706808653

OPIS

Marion Zetland živi sa svojim starijim bratom Johnom u staroj viktorijanskoj kući u engleskom priobalnom gradu Northportu. Usidjelica koja živi u svome zamišljenom i zaštićenom svijetu, te ne voli izlaziti iz kuće, osobito se trudi ne razmišljati o tajni koju John skriva u podrumu njihove kuće. Iznenada, John završi u bolničkom krevetu i Marion je prisiljena spustiti se u podrum i suočiti se sa jezivom istinom koju je njezin brat čuvao godinama. I dok se polako otkrivaju dugogodišnje skrivene tajne i naoko zaboravljeni događaji, je li moguće da John nije jedini koji skriva svoju tamnu stranu? I dok se polako otkrivaju dugogodišnje skrivene tajne i naoko zaboravljeni događaji, je li moguće da John nije jedini koji skriva svoju tamnu stranu? “Namjerno usporavanje radnje, klaustrofobično okruženje i živopisni, no teško shvatljivi likovi savršeno nadopunjuju iskrivljen i bizaran zaplet i turoban rasplet.” – Publishers Weekly “Jeziva atmosfera u kojoj se likovi stapaju sa grozomornim završetkom, pronicljiva je priča o suvremenoj samoći i ljudskom zlu.” – Daily Mail Online

U dvorani Graditeljske škole lokalni derbi 12. prvoligaškog kola u Čakovcu su odigrale rukometašice Zrinskog i Koke iz Varaždina.

Marion Zetland živi sa svojim starijim bratom Johnom u staroj viktorijanskoj kući u engleskom priobalnom gradu Northportu. Opis - GOŠĆE Marion Zetland živi sa svojim starijim bratom Johnom u staroj viktorijanskoj kući u engleskom priobalnom gradu Northportu. Usidjelica koja živi u svome zamišljenom i zaštićenom svijetu, te ne voli izlaziti iz kuće, osobito se trudi ne razmišljati o tajni koju John skriva u podrumu njihove kuće. (FOTO) Ovo su lica zla! Najokrutniji serijski i višestruki ubojice u Hrvatskoj (FOTO) GOŠĆE, TOPLES, KUPANJE… Ležerni odmor posade Lučke kapetanije na službenom brodu (FOTO) KLIKOM PO RIJECI: Riječanke i Riječani uživali na špici prvoga dana "produženog vikenda" Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Gošće autora Burns, Catherine.

POVEZANE KNJIGE