Hrkalo i Kamilica

Hrkalo i Kamilica - Pervan, Jelena | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pervan, Jelena
DIMENZIJA
4,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrkalo i Kamilica.pdf
ISBN
4018461311175

OPIS

Hrkalo je vrlo popularan medo i najveća spavalica u šumi. Njegov prijatelj lisac bajkopisac ljetos je napisao priču o njemu pa danas za Hrkala znaju baš svi. Za njega su čuli i članovi Hrkozbora koji svake godine odlikuju najglasnije svjetske hrkače. No Hrkalo se pred susret s njima jako čudno ponaša, uopće ne spava i ne hrče, stalno je zamišljen, gleda u daljinu i ponavlja jednu riječ – kamilica. Nova pustolovina najglasnijeg medvjeda na svijetu oduševit će najmlađe i njihove roditelje!

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest Hrkalo i Kamilica nastavak je priče o najglasnijem medi na svijetu, koji sanja najstvarnije snove i pritom hrče najglasnijim hrkom. U ovoj će se priči Hrkalo naći u velikome problemu...

Medvjedić Hrkalo je najveća spavalica u šumi i najglasniji hrkač na svijetu. U ovoj priči Hrkalo će se naći u problemu, jer će zakazati u hrkanju pred članovima Hrkozbora.

POVEZANE KNJIGE