Starim cestama preko Velebita

Starim cestama preko Velebita - Černicki, L. Forenbaher, S. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Černicki, L. Forenbaher, S.
DIMENZIJA
4,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Starim cestama preko Velebita.pdf
ISBN
8960606746610

OPIS

Knjiga Starim cestama preko Velebita svojevrsni je nastavak knjige Starim cestama do mora koja se od objavljivanja do danas prodala u gotovo tri tisuće primjeraka. Koncept uspješno primijenjen u prvoj knjizi zadržan je i u ovoj – popularno napisan tekst o povijesnim cestama oko i preko Velebita, obogaćen kvalitetnim fotografijama i preglednim kartama, a sve u formi bedekera koji čitatelju otkriva znanu ali i onu skrivenu kulturnu, povijesnu i prirodnu baštinu velebitskih i podvelebitskih krajeva.

Knjiga je kulturno-povijesni preglednik koji čitatelja na zanimljiv način upoznaje s vrijednostima i osobitostima starih cesta, sagrađenih od sredine 18. stoljeća pa do kraja habsburške vladavine na širem području Velebita. Autori: Lara Černicki, Stašo Forenbaher : Opis: Nakon što su u knjigama "Starim cestama do mora" i "Starim cestama preko Velebita" predstavili graditeljsku baštinu starih cesta na području Gorskog kotara i Velebita, Lara Černicki i Stašo Forenbaher pozivaju nas ovom knjigom da se uputimo pješice do brojnih i raznolikih povijesnih znamenitosti, smještenih u privlačnom prirodnom ... Dobrodošli na stranice Antikvarijata Biblos, Palmotićeva 28, Zagreb (križanje Palmotićeve i Đorđićeve ulice) Radno vrijeme ponedjeljak-petak 9-20h,subota 9-14h.Sve knjige na našoj stranici su dostupne,stranica se stalno obnavlja! Knjiga Starim cestama preko Velebita svojevrsni je nastavak knjige Starim cestama do mora koja se od objavljivanja do danas prodala u gotovo tri tisuće primjeraka.

Svejedno, ovakve vodiče treba upotpuniti dobrim zemljovidima. Knjiga Starim cestama preko Velebita svojevrsni je nastavak knjige Starim cestama do mora koja se od objavljivanja do danas prodala u gotovo tri tisuće primjeraka.Koncept uspješno primijenjen u prvoj knjizi zadržan je i u ovoj - popularno napisan tekst o povijesnim cestama oko i preko Velebita, obogaćen kvalitetnim fotografijama i preglednim kartama, a sve u formi bedekera koji ... Knjiga Starim cestama preko Velebita svojevrsni je nastavak knjige Starim cestama do mora koja se od objavljivanja do danas prodala u gotovo tri tisuće primjeraka.Koncept uspješno primijenjen u prvoj knjizi zadržan je i u ovoj - popularno napisan tekst o povijesnim cestama oko i preko Velebita, obogaćen kvalitetnim fotografijama i preglednim kartama, a sve u formi bedekera koji ... Nakon što su u knjigama Starim cestama do mora i Starim cestama preko Velebita predstavili graditeljsku baštinu starih cesta na području Gorskog kotara i Velebita, Lara Černicki i Stašo Forenbaher pozivaju nas ovom knjigom da se uputimo pješice do brojnih i raznolikih povijesnih znamenitosti, smještenih u privlačnom prirodnom okolišu širom Hrvatske. Vidi košaricu "Starim cestama preko Velebita" je dodano u vašu košaricu. Prikazuje se svih 4 rezultata.

POVEZANE KNJIGE