Superhrana

Superhrana - Montagu, Julie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Montagu, Julie
DIMENZIJA
6,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Superhrana.pdf
ISBN
3372730245374

OPIS

Kuharica, ali i knjiga koja nas upoznaje s biljnim supernamirnicama koje bismo uvijek trebali imati kod kuće kako bismo održavali stalnu razinu optimalnog zdravlja. Neke su od tih namirnica poznate, dok su druge još uvijek nešto egzotičnije, ali sve pristupačnije. Autorica nam donosi slasne i originalne ali jednostavne recepte koje je lako ukopiti u dnevnu rutinu i obiteljski jelovnik. Od doručka do večere, od energetskih napitaka do brzih slastica za podizanje energije i snage, ova knjiga je vodič za cjelovitu gurmansku prehranu, uz koju ćete postići bolju razinu energije, smršavjeti, sniziti razinu kolesterola, držati razinu šećera u krvi pod nadzorom i izgledati osjećati se mlađe. Bez mesa, bez mliječnih proizvoda, bez šećera i bez uskraćivanja.

Kikiriki maslac u prahu - Original 180g PPB. € 7,78.

Većina prirodne hrane pruža nutritivne prednosti, ali neke namirnice se smatraju superhranom. Iako ne postoji znanstvena definicija pojma „superhrana", većinom se tu ubrajaju namirnice koje imaju neobično visoku količinu antioksidanata, vitamina i drugih hranjivih sastojaka.

POVEZANE KNJIGE