Zrak, voda i čista priroda

Zrak, voda i čista priroda - Čižmek Vanda | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čižmek Vanda
DIMENZIJA
4,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Zrak, voda i čista priroda.pdf
ISBN
3042780257832

OPIS

Autorske slikovnicedomaćih autora, dizajnera i ilustratoraza naše najmlađe čitatelje! Zrak, voda… i čista priroda–KakoMudrić čuva prirodu? Robert Mlinarec (tekst) i Vanda Čižmek (ilustracije), Davor Šunk (koncept i likovi) Ove edukativne i zabavno ilustrirane kratke priče čija je svrha poticati obiteljske, moralne i društvene vrijednosti, ljubav, međuljudsku solidarnost, plemenitost i lijepo ponašanje. Jednostavan tekst, prikladan i za najmlađe čitatelje, popraćen je ilustracijama. Životne teme prikazane su kroz zanimljive, vesele i interaktivne priče te suvremene, živahne i dopadljive ilustracije koje će djecu, ali i njihove roditelje, zabaviti i razveseliti.

"Ništa ne ispljuvavajte iz sebe", tj. ne šmrkati, ne iskašljavati se, već sve gutati, jer to je proizvod borbe tvog organizma sa bolešću".

Da nije to u redu, dokaz je dehidracija, usta se suše, smanjuje se lučenje eliksira i svakako treba čista voda da se oživljavanje povrati kako je prirodno. Živa voda je jedino destilirana voda i tu prestaje svaka priča da li je potrebna u prehrani ili ne. Čista voda i zrak, pet planina i gora s mrežom biciklističkih staza (FOTO) Zastrašujuća borba pitona s krokodilom - tko je pobijedio? 29.

POVEZANE KNJIGE