Alica u zemlji čudesa i iza zrcala

Alica u zemlji čudesa i iza zrcala - Carrol, Lewis | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carrol, Lewis
DIMENZIJA
3,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Alica u zemlji čudesa i iza zrcala.pdf
ISBN
2904388599855

OPIS

Dva romana Lewisa Carrolla, Aličine pustolovine u Zemlji čudesa i Što je Alica otkrila iza zrcala, objedinjena u ovome izdanju, pripadaju onim malobrojnim, uistinu iznimnim djelima svjetske književnosti koja kao da podjednako pripadaju svim ljudskim naraštajima, prostorima i vremenima.

Ova knjiga, osim po tome, na mnogo načina može biti zanimljiva svim uzrastima, upravo zbog svijeta koji se u njoj prikazuje. U tom svijetu ne vlada logika realne zbilje. ALICA U ZEMLJI ČUDESA I IZA ZRCALA -Luis Carroll 500 din .

Tamo je opet ugledala onog istog zeca koji je sad ušao u jedan lijepi veliki vrt kroz jedna mala vrata. Knjiga: Alica u Zemlji čudesa i Iza zrcala, pisac: Lewis Carroll, Dječije knjige, Romani i priče, Tuzla, 39,90 KM, Izdavač: Školska knjiga, strana: 352, Latinica ... Šest godina nakon što je objavio Aličine pustolovine u Zemlji čudesa, Lewis Carroll je napisao i svojevrsni nastavak tog romana - Što je Alica otkrila iza zrcala (Through the Looking Glass and What Alice Found There). U tom romanu Lewis Carroll stvorio je izmaštani svijet u kojemu je zbilja prikazana kao u izvrnutome zrcalu. Čitam priče za djecu na hrvatskom jeziku! Za sve roditelje koji su preumorni za pričanje/ čitanje priča svaku noć.

POVEZANE KNJIGE