Godina prva

Godina prva - Roberts, Nora | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
11,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Godina prva.pdf
ISBN
6427865735650

OPIS

Počelo je na Staru godinu. Bolest se pojavila iznenada i brzo raširila. Strah se proširio još brže. Vlade su pale već za nekoliko tjedana, zakoni više nisu bili na snazi i umrlo je više od polovice svjetske populacije. Red je zamijenjen kaosom, a znanost i tehnologija magijom koja može činiti dobro, ali i nezamislivo zlo. Kad shvate kako u New Yorku više nitko nije siguran, kuharica Lana i njezin ljubavnik, pisac Max, kreću na put. Za utočištem tragaju i haker Chuck, novinarka Arlys i njezina mlada kolegica Fred, liječnica Rachel i bolničar Jonah. Nitko ne zna točno kamo ide, ali njihovo putovanje ima cilj; cilj koji će oblikovati ne samo njihove živote već i živote svih preživjelih. Godina prva prvi je dio distopijske trilogije Kronike o Jedinstvenoj, hvaljenog iskoraka Nore Roberts u novi žanr; postupka kojim je američka autorica iznenadila, ali i oduševila svoje čitatelje.

Hej! Trebamo i tvoju ocjenu "Year One", komedija koja nam prikazuje avanture dvojice primitivnih lovaca, novi je film Harolda Ramisa ("Ghostbusters", "Groundhog Day") koji je za ovaj projekt uspio okupiti impozantnu glumačku ekipu koju predvode ... Godina prva je odmah nakon prvog izdanja postala toliko popularna da su fanovi ubrzo htjeli nastavke te priče. Prvi u nizu je bio naslov Batman: Godina druga, čija radnja nema skoro nikakve veze sa svojim prethodnikom. GODINA PRVA.

Je li ga održao? Raspored predavanja - Prva godina. Zimski semestar 2020./2021.

POVEZANE KNJIGE