Gramatika španjolskog jezika

Gramatika španjolskog jezika - Vinja, Vojmir | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vinja, Vojmir
DIMENZIJA
8,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Gramatika španjolskog jezika.pdf
ISBN
6459648249588

OPIS

Ova gramatika prvi je sustavni pregled gramatike španjolskog jezika u Hrvatskoj. Ima mnogostranu primjenu, može biti najosnovnija praktična gramatika, ali istodobno i priručnik za ozbiljniji pristup španjolskom jeziku. Knjiga ima više ciljeva i mnogostruku namjenu. Poslužit će kao osnovna praktična gramatika i istodobno priručnik za ozbiljniji pristup proučavanju španjolskog jezika. U cijeloj je gramatici provedena metoda komparacije između hrvatskog i španjolskog jezika te između španjolskog i drugih romanskih jezika, prije svega francuskoga i talijanskoga. Gramatika je napisana na hrvatskom i španjolskom jeziku, te je neizostavan priručnik za studente španjolskog jezika i sve koje zanima taj jezik.

stoljeću Tečaj španjolskog jezika A1.1 u trajanju od 40 školskih sati. Akcijska cijena edukacije: 1.849,00 kuna + PDV.

Drugom izdanju dodano je poglavlje o fonologiji i fonološkom sistemu španjolskog jezika, a u Dodatku su rezimirane nove pravopisne norme Španjolske akademije (1964). - upoznaje se s tekstovima i događajima važnima za razvoj hrvatskoga jezika: prvi hrvatski rječnik, prva hrvatska gramatika - upoznaje se sa značajkama i vodećim ličnostima ilirskoga pokreta - upoznaje se s događajima i ličnostima važnima za razvoj hrvatskoga jezika u 20. stoljeću Tečaj španjolskog jezika A1.1 u trajanju od 40 školskih sati.

POVEZANE KNJIGE