Izdana od svih

Izdana od svih - Mitchell, Kate | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mitchell, Kate
DIMENZIJA
7,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Izdana od svih.pdf
ISBN
1986699741646

OPIS

Mlada Daniela u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi otkrije da je trudna. Njezina sreća rasprsne se kao mjehur od sapunice kad je zaručnik nagovori da prekine trudnoću jer još nije spreman postati otac. „Izdana od svih“ još je jedan od romana Kate Mitchell u kojem preispituje obiteljske odnose i traži od svojih mladih junakinja da donesu odluke koje će imati velik utjecaj na njihov budući život i za koje će same snositi odgovornost. Između srca i razuma, junakinje Kate Mitchell moraju izabrati razum i zanemariti vlastite osjećaje iz odgovornosti prema drugima, a zbog posljedica svog izbora često dugo pate, ali svjesne su da posljedice drukčijeg postupka boljele još više. Za Kate Mitchell spisateljski su izazovi suočavanje s presudnim životnim odlukama i odnosi u tradicionalnoj obitelji koja je prisiljena prilagoditi se zahtjevima suvremenice. Kate Mitchell najpopularnija je domaća autorica ljubavnih romana, koja u svojim ljubićima preispituje odnos prema idealima kao što su ljubav, iskrenost, prijateljstvo, odanost i pravda. Snažnim dijalozima i naglašavanjem osjećaja oblikuje uvjerljive likove koji čitateljice lako uvode u priču i osvajaju njihovu pažnju i simpatije. U romanima Kate Mitchell tragedije zbližavaju obitelji, a život se nastavlja i nakon najtežih odluka – jer svaka kriza korak je bliže prema iskrenim osjećajima i prema onima s kojima se mogu dijeliti.

meki uvez 216 stranica format 14,5 x 19,5 Izdana od svih. Mlada Daniela u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi otkrije da je trudna.

Između srca i razuma, junakinje Kate Mitchell moraju izabrati razum i zanemariti vlastite osjećaje ... Kate Mitchell IZDANA OD SVIH. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži „Izdana od svih" još je jedan od romana Kate Mitchell u kojem preispituje obiteljske odnose i traži od svojih mladih junakinja da donesu odluke koje će imati velik utjecaj na njihov budući život i za koje će same snositi odgovornost. Kate Mitchell Izdana od svih Ljubavni roman Cijena: 90 kn Format: 14,5 cm x 19,5 cm Broj stranica: 216 Uvez: meki ISBN: 978-953-59185-6-1 Mlada Daniela u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi otkrije da je trudna.

POVEZANE KNJIGE