Moda -povijest,sociologija,teorija

Moda -povijest,sociologija,teorija - Mirna Cvitan-Černelić; Ante Tonči Vladislavić; Djurdja Bartlett | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mirna Cvitan-Černelić; Ante Tonči Vladislavić; Djurdja Bartlett
DIMENZIJA
7,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Moda -povijest,sociologija,teorija.pdf
ISBN
7832970799526

OPIS

Uz osnovni tekst priručnik sadržava i zbirku primjera najrelevantnijih tekstova s područja teorije, sociologije i povijesti mode. To su kratki tekstovi najpoznatijih autora iz svake od navedenih disciplina, većinom prijevodi. Osim stručnih tekstova, u knjizi je i niz općih i popularnih prikaza problema mode i fenomena svakidašnjice. Tako su na jednostavan način čitatelju predočena pitanja vezana za modu: problem tijela, jezik mode, semiologija mode, antropološki pristup modi, pitanje uniforme kao modne odrednice, fenomen elitne i ulične mode, problem industrijskog oblikovanja modnog dizajna itd.

Novosti Atraktivan spoj kvalitete i autentičnosti: Replay i Aston Martin imaju fantastičnu modno-sportsku suradnju. Trendovi Must have komad za proljeće: Lejla Filipović odlično nosi Zarine traperice od 229 kuna. Hrvatska i svjetska moda na jednom mjestu.

ZLATNI PAR HOLLYWOODA. U braku su punih 20 godina: Modno usklađeni Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas bili su glavne zvijezde na crvenom tepihu.

POVEZANE KNJIGE