Moj anđeo čuvar

Moj anđeo čuvar - Kleypas, Lisa | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
4,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj anđeo čuvar.pdf
ISBN
2054073971865

OPIS

Nevjerojatno lijepa mlada žena probudi se u strančevu krevetu, izbavljena iz ledenih dubina rijeke Temze, posve bez pamćenja. Doznavši da se zove Vivien Rose Duvall i da je jedna od najskandaloznijih londonskih ljepotica, nađe se pod zaštitom tajanstvenoga, šarmantnoga Granta Morgana. Njezin je život u njegovim rukama. Duboko u srcu, zna da su je zamijenili za nekoga drugoga. On je bio jedini muškarac kojem je vjerovala. Kao jedan od londonskih najpoželjnijih i najneuhvatljivijih muškaraca, Grant Morgan čovjek je koji poznaje sve tipove žena. Ali ova koja se nalazi u njegovim rukama čini se tako nevinom i ranjivom da ga je potpuno očarala. Dok njegova ljubav prema tajanstvenoj ljepotici raste, odlučan je otkriti tajne njezine prošlosti i doznati istinu – bez obzira na sve.

Vjerovanje u anđele čuvare seže u davna vremena. Razvoju misli o anđelima zaštitnicima i njihovoj hijerarhiji u kršćanstvu posebno je doprinio Pseudo-Dionizije Areopagit u 5.

Opis proizvoda. Autori: Lisa Kleypas : Opis: Nije se mogla sjetiti tko je… Nevjerojatno lijepa mlada žena probudi se u strančevu krevetu, izbavljena iz ledenih dubina ... Naslov: Moj anđeo čuvar uto lis 25, 2011 4:18 pm Oni koji vjeruju, vjeruju da uz materijalni svijet istovremeno postoji i duhovni svijet.

POVEZANE KNJIGE