Mračni dosjei iz sefa udbe

Mračni dosjei iz sefa udbe - Alborghetti, Igor | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Alborghetti, Igor
DIMENZIJA
10,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Mračni dosjei iz sefa udbe.pdf
ISBN
6081986560108

OPIS

Knjiga, između ostalih ekskluziva, donosi nikad viđene dokumente, svjedočanstva i fotografje o kompliciranim vezama tajnih službi SFRJ i brutalnog teroriste Carlosa te istaknutih članova njegove organizacije. Sa zlokobnim ‘nom de guerre’ Šakal, od početka 70-ih pa do konca Hladnog rata, sijao je smrt i teror po zapadnoj Europi. U potpunoj tajnosti prebacivao je oružje i paklene naprave preko teritorija tadašnje SFRJ daje u Europu. Tako je lakše prelazio dobro čuvane granice između podijeljenog zapada i istoka. U Beogradu se mlatio s taksistima, na crno mijenjao devize, trošio novce u skupim hotelima, ljetovao u malom mjestu pokraj Splita, naručivao pištolje i kontracepcijska sredstva za svoje priležnice. Carlos je, istina, ušao u legendu kao revolucionar, ali je na stranicama ove dramatične knjige razotkriven kao obični ubojica.

Kardinal Stepinac u dokumentima Gestapa i OZN-e. Akrap, Gordan 40,00 kn.

Mustač je kao voda, bez boje, okusa i mirisa, a nije imao ni konfliktnu narav pa je svima bio prihvatljiv, nitko ga nije ... Novi nastavak iz knjige Igora Alborghettija "Tajni dosjei iz sefa Udbe" o jugoslavenskim godinama krvavog ubojice. 11:21 20.

POVEZANE KNJIGE