Nogomet za pet

Nogomet za pet - Polak, Sanja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Polak, Sanja
DIMENZIJA
8,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Nogomet za pet.pdf
ISBN
2670522761964

OPIS

Ovo je zbirka priča o petorici dječaka koji jako vole nogomet. Mnogi dječaci vole nogomet. Ova je knjiga nastala kao odgovor na molbu dječaka iz mojega razreda koji su željeli baš knjigu o nogometu. Kako biste lakše i bolje pratili događaje, želim vas prije čitanja upoznati s dječacima s kojima ćete se družiti čitajući priče o nogometu za pet. To su Marko, Šime, Darko, Luka i Petar. Ugodno čitanje i druženje s nogometnim dečkima želi vam Sanja Polak.

Pedri je već sada sjajan, ali za pet godina će bit bolji nego bilo koji veznjak PSG-a trenutno - rekao je trener Barce - Bila bi ludost kada bi u meni nestalo želje da nastavim nakon ovakve utakmice. Znam gdje sam i što moramo učiniti ... Mlade nogometašice Nogometne škole Međimurje - Čakovec uspješno nastupaju u Županijskoj ligi U-11 te su pod vodstvom trenera Kreše Pintarića dosad odigrale četiri susreta i u sva četiri zabilježile pobjede..

Znam gdje sam i što moramo učiniti ... Mlade nogometašice Nogometne škole Međimurje - Čakovec uspješno nastupaju u Županijskoj ligi U-11 te su pod vodstvom trenera Kreše Pintarića dosad odigrale četiri susreta i u sva četiri zabilježile pobjede.. U subotu.

POVEZANE KNJIGE