Pas i violina

Pas i violina - Litchfield, David | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Litchfield, David
DIMENZIJA
6,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Pas i violina.pdf
ISBN
6840685978874

OPIS

Pas i violina nova je slikovnica omiljenog autora Davida Litchfielda. Violinist Hector i njegov pas Hugo najbolji su prijatelji. Ali, Hector odlazi u mirovinu pa Hugo sâm uči svirati violinu. Medo svjetskoga glasa uskoro mu ponudi da putuje svijetom te svira pred tisućama ljudi, priliku o kakvoj je Hector oduvijek sanjao. Može li Hector ostaviti ponos po strani i naučiti biti sretan zbog Huga prije nego što bude prekasno? Ovaj dirljiv nastavak bestselera Medo i klavir otkriva da prijateljstvo opstaje u dobrim i lošim vremenima i da traje vječno. Bilješka o autoru:David Litchfield počeo je crtati dok je bio vrlo mlad. Njegovi ilustratorski junaci, koji su najviše utjecali na njega, jesu Albert Uderzo, Sylvain Chomet, Jon Klassen i Shaun Tan. U stvaranju svojih jedinstvenih umjetničkih djela, kojima dočarava ozračje, primjenjuje različite tradicionalne tehnike i različite elemente sastavlja pomoću Photoshopa, kako bi stvorio opsežne, dramatične prizore. Davidova prva slikovnica Medo i klavir osvojila je Waterstones nagradu za dječju knjigu u kategoriji slikovnice te postala međunarodni bestseler.

Medo svjetskoga glasa uskoro mu ponudi da putuje svijetom te svira pred ... Violina je gudački instrument sa četiri žice i od svih gudačkih instrumenata proizvodi najviše tonove i najmanjih je dimenzija. Tražite violinu za sebe? Električnu ili klasičnu violinu? Franc Music Shop nudi Vam violine slijedećih proizvođača: Monnich, Gewa, Vox Meister itd. Violina je gudački instrument sa četiri žice, i od svih gudačkih instrumenata proizvodi najviše tonove i najmanjih je dimenzija.

BRDA - Prepreke na putu do cilja.. BROD - Povratak optimizma i nade. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.

POVEZANE KNJIGE