Posljednja šansa

Posljednja šansa - Axat, Federico | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Axat, Federico
DIMENZIJA
7,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednja šansa.pdf
ISBN
7295998916066

OPIS

Najpromišljeniji i najnevjerojatniji kriminalistički romankoji ćete pročitati ove godine. Dayton Daily News Ted McKay na prvi pogled ima sve – savršenu obitelj, prelijepu suprugu i dvije kćeri, i odlično plaćen posao. No nakon što mu je dijagnosticiran tumor na mozgu, nađe se s pištoljem u ruci, spreman povući okidač. A zatim zazvoni zvono. Stranac Justin Lynch pojavi se u njegovoj kući s prijedlogom da ubije dvoje ljudi. Prva je meta muškarac koji je prošao nekažnjeno za ubojstvo svoje djevojke, a druga čovjek koji je u završnom stadiju raka i koji, baš poput Teda, želi umrijeti. Ako pristane, Ted će postati dio samoubilačkog lanca i tako poštedjeti svoju obitelj bolne činjenice da si je sam oduzeo život. Uvjeren da nema što izgubiti, Ted odradi zadatak. No je li to doista ono što se dogodilo? Je li ubio dva čovjeka? Koje je značenje noćnih mora koje ga opsjedaju i zašto mu se neki događaji čine kao da ih je već proživio? Da bi došao do istine, Ted prolazi dugačak put na kojem se događaji i likovi, uključujući i njega samog, mijenjaju poput figura na šahovskoj ploči, a neka davno potisnuta sjećanja prodiru na površinu i bacaju novo svjetlo na sve u što je do tada vjerovao. Posljednja šansa napeti je psihološki triler argentinskog književnog otkrića Federica Axata, koji je dosad preveden na tridesetak jezika. Neobična priča prepuna pitanja i tajni, neočekivanih obrata i zagonetki koje nam može postaviti vlastiti um, donijela je Axatu titulu „majstora obmane“, „nasljednika Stephena Kinga“ i „pisca kojeg čitatelj voli, ali mu nikada ne može potpuno vjerovati“ jer ništa nije onako kako nam se čini. O autoru Federico Axat rođen je u Buenos Airesu 1975. godine. Predstavnik je nove generacije autora psiholoških trilera. Diplomirao je građevinu, ali se nakon desetljeća rada u struci odlučio posvetiti pisanju. Njegov prvi roman Benjamin objavljen je u Španjolskoj te je ubrzo preveden na talijanski. Svojim drugim romanom El pantano de las mariposas (Močvara leptira), objavljenim 2013., postiže veći međunarodni uspjeh. Roman je preveden na portugalski, francuski i kineski jezik. Posljednja šansa (La última Salida), njegov treći roman, okarakteriziran je kao izdavački fenomen koji je dosad preveden na više od trideset jezika. Interes za roman pokazao je i veliki holivudski studio koji priprema ekranizaciju. Godine 2018. objavio je još jedan psihološki triler, Amnezija (Amnesia).

Kafana Poslednja Šansa Banja Luka Kasnije se na snimci vidi se kako policajka razgovara s djevojkom i na kraju kaže: ''Ovo ti je posljednja šansa, inače suzavac u oči." Minutu kasnije može se čuti još jedan policajac koji kaže: ''Samo sprej u ovom trenutku." Policija nije identificirala policajce koji su sudjelovali u incidentu, kao ni dijete ni majku. POSLJEDNJA ŠANSA: Evo šta je Koeman pripremio za Miralema Pjanića - Penal.ba. Miralem Pjanić od dolaska u Barcelonu nikako da pronađe formu i konstantnost u svojoj igri.

24,196 likes · 10 talking about this · 17,762 were here. Kafana Poslednja Šansa Banja Luka Kasnije se na snimci vidi se kako policajka razgovara s djevojkom i na kraju kaže: ''Ovo ti je posljednja šansa, inače suzavac u oči." Minutu kasnije može se čuti još jedan policajac koji kaže: ''Samo sprej u ovom trenutku." Policija nije identificirala policajce koji su sudjelovali u incidentu, kao ni dijete ni majku. POSLJEDNJA ŠANSA: Evo šta je Koeman pripremio za Miralema Pjanića - Penal.ba.

POVEZANE KNJIGE