Savršena majka

Savršena majka - Molloy, Aimee | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Molloy, Aimee
DIMENZIJA
4,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Savršena majka.pdf
ISBN
5401745096073

OPIS

One se nazivaju Svibanjskim majkama, jer su skupina mama koje su svoje bebe rodile tijekom istoga mjeseca. Dvaput tjedno sastaju se u bruklinskom Prospect Parku zbog podrške i druženja. Kad odu zajedno na piće u hipsterski bar u svome kvartu, žele samo mali, veseli prekid dnevne rutine. Ali te vruće noći na Dan neovisnosti, 4. srpnja, nešto je strašno pošlo po zlu: jedna od beba nestala je iz kolijevke. Winnie, samohrana majka, zapravo nije željela ostaviti svoju sedam tjedana staru bebu s dadiljom, ali nagovorile su je prijateljice, Svibanjske majke. A sada ga nema. Ono što slijedi je bjesomučna potraga za Midom, tijekom koje će se razotkriti tajne, brakovi staviti na kušnju, a neka prijateljstva zauvijek prestati.

Šifra: 177872 Savršena majka. THE PERFECT MOTHER 1997 | drama | 12+ | 6.4 /10.

Informaciju je portalu HRT-a potvrdio glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Pacak. Savršena majka suočava nas s temom majčinstva u doba u kojem mediji i društvene mreže diktiraju pravila ponašanja i postaju sudac i krvnik dužnih i nedužnih.. Večernji izlazak.

POVEZANE KNJIGE