Savršena majka

Savršena majka - Molloy, Aimee | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Molloy, Aimee
DIMENZIJA
6,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Savršena majka.pdf
ISBN
7991415608239

OPIS

One se nazivaju Svibanjskim majkama, jer su skupina mama koje su svoje bebe rodile tijekom istoga mjeseca. Dvaput tjedno sastaju se u bruklinskom Prospect Parku zbog podrške i druženja. Kad odu zajedno na piće u hipsterski bar u svome kvartu, žele samo mali, veseli prekid dnevne rutine. Ali te vruće noći na Dan neovisnosti, 4. srpnja, nešto je strašno pošlo po zlu: jedna od beba nestala je iz kolijevke. Winnie, samohrana majka, zapravo nije željela ostaviti svoju sedam tjedana staru bebu s dadiljom, ali nagovorile su je prijateljice, Svibanjske majke. A sada ga nema. Ono što slijedi je bjesomučna potraga za Midom, tijekom koje će se razotkriti tajne, brakovi staviti na kušnju, a neka prijateljstva zauvijek prestati.

Aimee Molloy. Osnovale su klub Svibanjske majke jer su im deca rođena u istom mesecu.

24sata 02/03/2021. Nakon što se doselila u Ameriku i postala majka, Kristina je proživjela svašta, od financijske nestabilnosti, do toga da je bila lice kulinarske emisije Opre Winfrey.

POVEZANE KNJIGE