Smrtonosno bijelo

Smrtonosno bijelo - Galbraith, Robert | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Galbraith, Robert
DIMENZIJA
6,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Smrtonosno bijelo.pdf
ISBN
2999063998682

OPIS

Dosad najopsežniji roman Roberta Galbraitha, Smrtonosno bijelo u isti je mah napet krimić i uzbudljiv novi nastavak priče o Cormoranu Strikeu i Robin Ellacott. „Vidio sam ubijeno dijete… Zadavio ga je, gore kod konja.“ Posjet Billyja, poremećenog mladića koji nahrupi u njegov ured i zatraži pomoć u istraživanju zločina za koji misli da mu je svjedočio kao dijete, duboko uznemiri privatnog istražitelja Cormorana Strikea. Iako je Billy očito psihički bolestan i ne sjeća se mnogih, konkretnih pojedinosti, nešto u njemu i njegovoj priči doima se iskrenim. Ali prije nego što mu Strike uspije postaviti ijedno pitanje, Billy panično pobjegne. Nastojeći dokučiti srž Billyjeve priče, Strike i Robin Ellacott – nekad njegova pomoćnica, a sad partnerica u agenciji – kreću vijugavim putem koji ih vodi kroz sporedne londonske uličice u tajnovito unutarnje svetište Parlamenta i lijepu, ali zlokobnu vlastelinsku kuću u engleskom selu. Tijekom te labirintske istrage, Strikeov život daleko je od jednostavnog: njegova nova slava kao privatnog detektiva znači da više ne može raditi iza kulisa kao nekoć. Osim toga, njegov odnos s bivšom pomoćnicom složeniji je nego ikad – Robin mu je sad neprocjenjiva u poslu, ali njihov privatni odnos je znatno zamršeniji… “Djelo vrhunskog pripovjedača” – Daily Telegraph “Klasik za istinsko uživanje.” – Peter James, Sunday Express “Strike i Robin neodoljivo su privlačni kao i uvijek.” – New York Times “Jedan od najautentičnijih i najneodoljivijih istražiteljskih parova posljednjih godina.” – Mark Billingham “Istinski hit koji će vas držati budnima cijelu noć.” – Observer “Nećete moći ispustiti iz ruku.” – Sunday Times O autoru romana Smrtonosno bijelo: ROBERT GALBRAITH je pseudonim J. K. Rowling, autorice uspješnica o Harryju Potteru i romana Prijevremeni izbori. Autorica se odlučila za novu seriju romana kriminalističkog žanra budući da je taj žanr obožavala kao čitateljica. Željela je pisati suvremene kriminalističke romane s uvjerljivom pričom u pozadini. Autorica bira pseudonim Robert Galbraith kako bi se o tim romanima prosuđivalo neovisno o njenom dotadašnjem radu. Prva knjiga Roberta Galbraitha oduševila je kako kritiku tako i brojne čitatelje. Tri prethodna romana o detektivu Cormoranu Strikeu, Zov kukavice, Dudov svilac i Karijera zla bili veliki svjetski hitovi, a po njima je snimljena i televizijska serija u produkciji Brontë Film and Television. Sad kad je pravi identitet Roberta Galbraitha poznat, J. K. Rowling nastavlja pisati pod pseudonimom kako bi zadržala odmak od svog ostalog spisateljskog rada i kako bi čitatelji mogli znati što mogu očekivati od romana o Cormoranu Strikeu. www.robert-galbraith.com Facebook: Robert Galbraith Twitter: @RGalbraith

Privatni detektiv Cormoran Strike se vraća u seriji „Strike: Smrtonosno bijelo" (C. B.

Rowling odlučila se na drastičan žanrovski zaokret: počela je objavljivati krimiće pod pseudonimom Robert Galbraith . O romanu SMRTONOSNO BIJELO svjetski mediji pišu samo pohvale stoga ne čudi da su čitatelji poludjeli upravo za ovim romanom od gotovo 700 stranica. Roman koji vam svojim napetim sadržajem ne dozvoljava da ga ispustite iz ruke čak ni na trenutak uskoro će doživjeti i svoju ekranizaciju kao HBO serija te ima neke od najviših ocjena na ... Smrtonosno bijelo Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE