Vrata percepcije raj i pakao

Vrata percepcije raj i pakao - Huxley, Aldous | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huxley, Aldous
DIMENZIJA
6,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrata percepcije raj i pakao.pdf
ISBN
5729112594639

OPIS

Dva ogleda engleskog književnika, koji ovdje opisuje svoja iskustva s halucinogenom drogom meskalinom, dobivenom iz aktivnog sastojka kaktusova korijena. Eksperimente s drogom započeo je 1953. godine u težnji da promijeni svoj uobičajeni model svijesti, kako bi bio u stanju iznutra spoznati ono što doživljavaju vizionari, mediji ili mistici. U tom smislu on govori i o drugim kemijskim supstancama koje bitno utječu na svojstva čovjekove svijesti, kao i o tehnikama koje stvaraju mogućnosti vizija, a to su prije svega tehnike koje primjenjuju različite religijske prakse (npr. yoga tehnike disanja, mantre itd.).

MARC zapis - ID: 7792 ... Here you can download file Aldous Huxley - Vrata percepcije - raj i pakao. 2shared gives you an excellent opportunity to store your files here and share them with others.

blogspot. Aldous Huxley - Vrata percepcije & Raj i pakao"Mi zajedno živimo, zajedno radimo, i reagiramo jedni na druge; ali smo uvijek i u svim okruženjima sami.

POVEZANE KNJIGE