Zaštiti i obrani

Zaštiti i obrani - Flynn, Vince | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flynn, Vince
DIMENZIJA
4,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaštiti i obrani.pdf
ISBN
6312168102133

OPIS

U napetome krimiću Vincea Flynna protuteroristički agent Mitch Rapp sukobljava se s najvećim neprijateljem SAD-a. Odustavši od čekanja međunarodne zajednice da zaustavi neprijatelja u susjedstvu, Izrael domišljatom operacijom uništava milijarde dolara vrijedan iranski nuklearni program. Posljedice napada su radioaktivna jama i ekološka katastrofa, pa iranski predsjednik Amatullah zaziva krv – američku krv. Svi se boje odmazde, ali Mitch Rapp vidi priliku i smišlja briljantan plan kojim će poniziti iransku vladu i gurnuti narod na rub revolucije. Kad tajni sastanak između direktorice CIA-e Irene Kennedy i njezina iranskog kolege pođe po zlu, Rapp se mora suočiti s Hezbolahovim teroristom kojega je Amatullah poslao da zaustavi sporazum – i ima dvadeset četiri sata da spriječi nezamislive posljedice.

No bez staloženosti i hrabrosti stanovnika Gunje, Rajeva Sela, Račinovaca, Đurića i Posavskih Podgajaca da u teškim životnim trenucima slušaju upute o odvajanju otpada, teško da bi uspjeli realizirati jednu od najsloženijih operacija čišćenja okoliša ... On je bio brucoš na Obrani i zaštiti Fakulteta političkih znanosti, a ona je netom završila Školu za primijenjenu umjetnost. Prvi put vjenčali su se 1981.

- 286 str. ; 21 cm Prijevod djela: Protect and defend.

POVEZANE KNJIGE