Biblijski atlas

Biblijski atlas - Rhymer, Joseph | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rhymer, Joseph
DIMENZIJA
7,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Biblijski atlas.pdf
ISBN
2526002538579

OPIS

Biblijski Atlas za suvremenog je čovjeka očaravajući vodič u događaje, mjesta i živote biblijskih ljudi. Sastavljen je od pet dijelova. Obrađuje početke hebrejskog naroda i Judaizma sve do razvoja i širenja kršćanstva promatrajući ga u odnosu na velike civilizacije i religije onoga vremena. Fotografije, karte i dijagrami, pojedini objavljeni uz posebnu dozvolu, prizivaju biblijske zemlje i gradove – od kojih neki i danas postoje, a neki otkriveni iskapanjima – u život. Vremenska tabela sažirnlje važne događaje biblijskog vremena i čini Biblijski Atlas najkorisnijim biblijskim priručnikom. Ova knjiga obrađuje početke hebrejskog naroda i judaizma sve do razvoja i širenja krščanstva promatrajući ga u odnosu na velike civilizacije i religije onoga vremena. Fotografije, karte i dijagrami, pojedini objavljeni uz posebnu dozvolu, prizivaju biblijske zemlje i gradove – od kojih neki i danas postoje, a neki su otkriveni iskapanjima – u život. Vremenska tabela sažimlje važne događaje biblijskog vremena i čini ovu knjigu najkorisnijim priručnikom.

do 18.1.2021. ne zaprima narudžbe zbog godišnje inventure i tehničkih unaprjeđenja stranice.

Sastavljen je od pet dijelova. Obraduje početke hebrejskog naroda i Judaizma sve do razvoja i širenja kršćanstva promatrajući ga u odnosu na velike civilizacije i religije onoga vremena.

POVEZANE KNJIGE