Najslađa bitanga

Najslađa bitanga - Hoyt, Elizabeth | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hoyt, Elizabeth
DIMENZIJA
3,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Najslađa bitanga.pdf
ISBN
5117974773876

OPIS

Ona preuzima kontrolu… Ozbiljna, stroga i štedljiva, Eve Dinwoody učinit će sve u svojoj moći da zaštiti investicije svojega brata. Samo, u trenutku kad je pristala pripaziti na troškove obnove najpoznatijega londonskog zabavišta, nije ni slutila da će se suočiti s muškarcem kojemu nitko ne može stati na kraj. On pak konce drži u svojim rukama… Raspušten i hrabar, Asa Makepeace nema vremena za škrtu usidjelicu poput Eve. On je slavni vlasnik prekrasnoga zabavišta i navikao se na umišljene pjevačice i temperamentne tenore. Sigurno neće dopustiti nekakvoj aristokratkinji da mu naređuje… koliko god ona bila privlačna. No ljubav će prebroditi sve prepreke… Unatoč manjku iskustva i divljim svađama s Asom, Eve je odlučila da će Harte’s Folly postati najuspješnije zabavište u povijesti. No što se više trudi upravljati tvrdoglavim vlasnikom, to joj je teže odupirati se njegovu zavodljivom šarmu i privlačnosti. Ne može poreći vatru što gori između njih, a ugasiti je bilo bi uistinu ludo… Elizabeth Hoyt tako dobro piše da je to gotovo nevjerojatno.“ Lisa Kleypas, autorica bestselera New York Timesa

Samo, u trenutku kad je... Bitanga - sumnjive motorole - Kikaš. No, vratimo li se s Pantovčaka Megradovom kompleksu u Adžijinoj, tamo ćemo naići i na susjedni stan C6, što je dokaz kako je tvrtke, za koje je u prvom mandatu Kikaš tvrdio da s njima nema veze (i to nakon što bi dospjele u središte afera sa sumnjivim zamjenama zemljišta u Gradu Zagrebu), zapravo sve redom osobno kontrolirao. Elizabeth Hoyt - Najslađa bitanga Ona preuzima kontrolu… Ozbiljna, stroga i štedljiva, Eve Dinwoody učinit će sve u svojoj moći da zaštiti investicije svojega brata.

Dok nas smrt ne rastavi 39,90 kn . Nije dostupno Tracey Garvis Graves.

POVEZANE KNJIGE