Oko svijeta 09

Oko svijeta 09 - Rikić, Petar | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rikić, Petar
DIMENZIJA
3,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Oko svijeta 09.pdf
ISBN
2911035885511

OPIS

“Knjiga je sačinjena fotografijama načinjenih amaterskom kamerom, te zapažanja i misli, usput, zbog prikupljanja sredstava za nastavak puta, pretvoriše se u putopis, a svaki primjerak putopisa uz zahvalnicu za potporu ekspedicije, OKO SVIJETA.” – napisao je sam Petar Rikić na poleđini knjige. “Sjetih se svojih sebičnih misli kad sam uživajući u ovim predjelim poželio da ovdje nikada ne stigne moderna cesta. Nestala bi avanutra. U stvari, za nas u prolazu ovo je avantura, a za ovu djecu nije. Njihova avantura počinje kada krenu ostvarivati svoje snove. 18.08.2009. GOBI – ALTAJ, Mongolija”..isječak iz knjige..

Nema moje krivice, ali ne želim biti uteg Vladi. Prošlo je pet godina od te izjave tadašnjeg ministra branitelja ... Put oko svijeta: Ovako izgleda putovanje avionom koje košta preko 100.000 dolara ZA ONE s dubljim džepom, koji nemaju vremena putovati kruzerima, na raspolaganju je privatno krstarenje avionom na kojemu mogu doživjeti pravu globalnu avanturu za samo 15 do 20 dana. 26.

zagreb ... Vecernji.hr je vodeći hrvatski news portal. Pregledajte najnovije današnje vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, kulture i Zagreba. Ponedjeljak 02.09.2019.

POVEZANE KNJIGE