Početni tečaj – talijanski jezik

Početni tečaj – talijanski jezik Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Početni tečaj – talijanski jezik.pdf
ISBN
5113264815844

OPIS

Želite brzo naučiti talijanski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz Italije, odnosno sa svima onima kojima je talijanski jezik materinski. Osim toga, gramatička će Vam se pravila otkrivati sama od sebe, obogatit ćete svoj fond riječi i doznati dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite. Odlike tečaja su: jasne i pregledne lekcije; razumljiva gramatička objašnjenja i raznovrsne vježbe za usvajanje rječnika; poučne obavijesti o zemljama talijanskoga govornog područja; zanimljive ilustracije i fotografije. Komplet sadrži: tri audioCDa s dijalozima i rječnikom, putni CD uz pomoć kojega ponavljate već naučeno, udžbenik u boji (176 stranica), priručnik (80 stranica).

Cijena: 209 kn. Komunikacijski jezični paket Želite brzo naučiti talijanski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Tečaj francuskog jezika - početni i napredni stupanj; ...

Tu su i gramatička objašnjenja, izgovor ključnih reči (primer izgovora reči na italijanskom jeziku), kao i vežbe vezane za svaku lekciju. Tečaj obuhvaća učenje pravila talijanskog jezika (članovi, rod, broj), učenje gramatike (imenice, glagoli, pridjevi), usvajanje vokabulara kroz aktualne i zanimljive tekstove, korištenje multimedijalne opreme, što je važno na početnom stupnju učenja jezika. Predznanje Nije potrebno.

POVEZANE KNJIGE