Poziv

Poziv - Grisham, John | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
6,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Poziv.pdf
ISBN
4813096120690

OPIS

Desetljećima je uvaženi sudac Atlee neprikosnoveno drmao okrugom Ford u saveznoj državi Mississippi, a onda je posve neočekivano izgubio izbore i otišao u prijevremenu, neželjenu mirovinu. Udovac s dvojicom odraslih sinova koji su svaki svojim putem otišli od kuće, sudac Atlee živi samotno u ruševnoj kućerini na rubu grada bolujući od neizlječive bolesti. A kada se neumitni kraj približio jednog je dana poslao obojici sinova pismeni poziv da se izvole pojaviti pred njim, Sucem, izvjesne nedjelje točno u 17 sati zbog razgovora o nasljedstvu. Ray Atlee predaje pravo na sveučilištu Virginije i poziv njegova oca neće ga previše iznenaditi, no ono što će zateći kada nakon petnaest sati vožnje prekorači prag roditeljskog doma bit će pravi šok! Romanom Poziv John Grisham vratio se u gradić Clanton, mjesto radnje svojega prvog romana Vrijeme ubijanja. Nekoliko poznatih likova ponovno će se pojaviti na sceni, no današnji Grisham drugačiji je pisac od onoga koji se prije deset godina proslavio pravnim trilerima, i danas su njegovi romani više jetke moralne priče o pravnicima i njihovoj bezgraničnoj pohlepi. Nakon Obojene kuće i Kako izbjeći Božić Grisham i dalje pokazuje da je voljan riskirati.

Ako je sadržaj „poziva na broj" iskazan s manje podataka nego što je propisano smatrat će se da su podaci iskazani redoslijedom od podatka P1 na dalje. U tom slučaju ako je sadržaj iskazan s jednim Javni poziv za dodjelu nagrade za kratku priču o Domovinskom ratu za učenike srednjih škola u Republici Hrvatskoj u 2021.

i u tim će se razdobljima zaprimati prijave. Podrobnije informacije nalaze se u tekstu Javnog poziva i Uputama za prijavitelje, uz koje se nalaze i popratni obrasci vezani uz prijavu i provedbu Javnog poziva.

POVEZANE KNJIGE