Poziv brezi iz daleka svijeta

Poziv brezi iz daleka svijeta - Franić Glamuzina, Lada | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Franić Glamuzina, Lada
DIMENZIJA
8,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Poziv brezi iz daleka svijeta.pdf
ISBN
3268682455461

OPIS

Poziv brezi iz daleka svijeta prekrasna je i emotivna priča u stihovima o brižnoj brezi, a zabavne rime Lade Franić-Glamuzine popraćene su maštovitim ilustracijama Elene Kučanin. Na kraju priče nalaze se poučni tekstovi o ljekovitosti breze, prijedlozi za radionicu i pitanja koja djecu potiču na razmišljanje i istraživanje svijeta što ih okružuje. Manje poznati pojmovi pojašnjeni su u fusnotama, lako se pamte pa obogaćuju dječji rječnik. Slikovnica je uobličena tako da se može integrirati u osnovnoškolsku nastavu te je korišten font prilagođen osobama s teškoćama u čitanju i disleksijom.

U ovoj novoj divnoj ilustriranoj slikovnici, sa emotivnim stihovima pročitajte pjesme koje su posvećene svim ljudima koji su morali napustiti svoje rodno mjesto, grad, domovinu jer nisu imali izbora. Na kraju priče se nalaze poučni tekstovi o ljekovitosti breze, kao i prijedloge za radionicu. V.B.Z.

Kupi! Vatrogasac Sam - otkrij i nauči boje . 29,90 kn.

POVEZANE KNJIGE