Sve ili ništa

Sve ili ništa - Ryan, Kendall | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ryan, Kendall
DIMENZIJA
5,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve ili ništa.pdf
ISBN
7721903253782

OPIS

Pripremite se na to da ste upravo pronašli svoj novi omiljeni književni serijal o sportašima! Ako volite seksi, samopouzdane muškarce koji znaju kako se služiti svojom palicom (u sportskom, ali i u svakom drugom smislu), kao i pametne žene s dovoljno snažnom osobnosti da drže ta velika ega na uzdi, ova serija romantične tematike pravi je odabir za vas! Nikad u životu nisam ispao ovako glup. Naravno da je mlađa sestra – ta preslatka i prekrasna djevojka – moga suigrača bila zabranjena zona, ali moja palica, ako me shvaćate, nije marila za to. Kad je naš hokejski tim osvojio prvenstvo i nakon pozamašne količine alkohola, naše je ?ertovanje otišlo korak dalje i završili smo u krevetu. Sram ju je natjerao da ujutro doslovno pobjegne iz moga kreveta, misleći da se ja ne sjećam ničega od prošle večeri. No, griješi – sjećam se svakoga, i najmanjeg, detalja. Tri mjeseca pokušavao sam je izbaciti iz glave – no počeo sam shvaćati da je ona zapravo jedina djevojka koju želim. Imam samo jedan pok…

Regionalni portal informativnog i zabavnog karaktera namjenjen za sve koji zele da citaju teme koje dovode do sopstvenog usavrsavanja. Ovo je period u kojem odnosi ili transcendiraju na višu razinu ili se raspadaju. Ovo je odluka želimo li sve ili ništa.

Ovdje NE MOŽETE besplatno gledati filmove. On je poručio i da bi u ring sa Fiftijem ušao samo ako bi borba bila na sve ili ništa. - Braća Pol će zaraditi lepe pare od mečeva sa mnom bez obzira na rezultat, dok bi borba sa Fiftijem morala da bude na sve ili ništa, dodao je Mejvejder. - Idemo na sve ili ništa.

POVEZANE KNJIGE