Znakovi -Tajni jezik univerzuma

Znakovi -Tajni jezik univerzuma - Lynne Jackson, Laura | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lynne Jackson, Laura
DIMENZIJA
5,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Znakovi -Tajni jezik univerzuma.pdf
ISBN
5105319279692

OPIS

Laura Lynne Jackson, učiteljica, govornica i medij, svoje darove koristi za komunikaciju s ljudima koji su napustili ovaj svijet. Iako su njezine sposobnosti izuzetne, u ovoj nam knjizi objašnjava kako smo svi mi povezani s drugom stranom te svakodnevno primamo znakove od naših voljenih koji su preminuli, naših duhovnih vodiča i Božje energije koji nas usmjeravaju i čine dio univerzalnog tima svjetlosti. Ova knjiga donosi priče ljudi koji su otvorili srce i um za primanje znakova i otkrili istinu univerzuma – da nitko od nas nije sam i da smo svi međusobno povezani. Iako u svojim životima često ne vidimo mnoge čudesne i prekrasne istine, uz suptilan, ali smislen pomak u svojoj percepciji možemo naučiti tajni jezik univerzuma i nazrijeti svjetlo u tami.

Fonetika je izučavanje govora i negovornih zvukova, i bavi se njihovim akustičkim i artikulacijskim svojstvima. Jezikoslovlje je humanistička znanost kojoj su predmeti istraživanja jezik i govor. Oni čine dva spekta jezične djelatnosti čovjeka.

Vedski znakovi i simboli imaju svoje specifično značenje. Koristili su se za promjenu stvari i utjecaj na budućnost.

POVEZANE KNJIGE