Dajte smisao svom životu

Dajte smisao svom životu - Fox, Emmet | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fox, Emmet
DIMENZIJA
3,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Dajte smisao svom životu.pdf
ISBN
4306057978145

OPIS

Evo kratkih, jezgrovitih i praktičnih savjeta o tome kako valja živjeti da biste postigli istinsko zdravlje, sreću, uspjeh, veću sigurnost i duševni mir. Jasnim, sažetim stilom Emmet Fox iznosi sedam mentalnih zakona koji su putokaz prema potpunom ostvarivanju unutrašnje duhovne moći.

Potencijalni smisao postoji u svakoj situaciji: u poslu, u ljubavi, u bolesti, u beznadnim situacijama kada se suočimo sa sudbinom koja se ne može promijeniti. Ali svaki čovjek ga mora pronaći i otkriti sam.

da svom životu prida dublji smisao. Prema toj teoriji, životu možemo dati smisao tako što o njemu razgovaramo, ali on sam po sebi ne može imati smisao kao što ga ne može imati ni oblak." Za većinu onih koji su se dali u lov za smislom života najvažniji od svega je plijen. No za liberale i postmoderniste bitna je ona ugodna graja samog razgovora, koja je prema njihovu ... Sada, pravi smisao života nije samo da shvatimo da je Isus Spasitelj (bez obzira koliko je to čudesno).

POVEZANE KNJIGE