Dug put kući

Dug put kući - Steel, Danielle | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
4,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Dug put kući.pdf
ISBN
5972788879295

OPIS

Autorica bestselera Danielle Steel vodi nas na potresno putovanje u srce američke skrivene sramote u romanu koji istražuje snagu oprosta, mračne strane djetinjstva i nesalomljivost duha jedne žene. S dubokim razumijevanjem, Danielle Steel donosi živu sliku skrhanog svijeta zlostavljanog djeteta i hrabrosti potrebne za obračun i oslobađanje od prošlosti. Izazovno i sućutno djelo, ova priča o ozdravljenju koja će vas potresti i dirnuti, razotkriva užas zlostavljanja djece i otvara vrata problemu koji se može ticati svakoga. Dug put kući je više od dobro ispričane priče. To je inspiracija, hrabro djelo puno nade i ljubavi.

Napiši recenziju. Povuci preko slike za zoom.

godine upala u žestoku zasedu u Sadru kod Bagdada. Taj dan u vojnim analima ostao je zabeležen kao "Crna nedelja". U prijevodu Anje Majnarić, Dug put kući još je jedan poklon Kingovim fanovima prije pojavljivanja romana Kula tmine.

POVEZANE KNJIGE