Engleski jezik – priprema za maturu s CD-om

Engleski jezik – priprema za maturu s CD-om - Čorković,G:: Hopwood, P.: Kurtović,M.:Škarica Mital, I. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čorković,G:: Hopwood, P.: Kurtović,M.:Škarica Mital, I.
DIMENZIJA
5,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Engleski jezik – priprema za maturu s CD-om.pdf
ISBN
5805788994165

OPIS

Ovaj priručnik napisan je tako da u potpunosti bude dostatan za pripremu državne mature iz engleskog jezika na višoj razini. Usklađen je s Ispitnim katalogom te detaljno prati sam ispit za višu razinu engleskog jezika. Priručnik sadrži gramatički podsjetnik s ciljanim gramatičkim cjelinama koje su potrebne za polaganje više razine, detaljna objašnjenja i upute za rješavanje svakog pojednog ispitnog zadatka, te niz od deset vježbi za svaki ispitni zadatak, uključujući pisanje eseja i zadatke za slušanje.

godine. Pripreme će se odvijati iz predmeta hrvatski, engleski i talijanski jezik, te matematike na razini A i B.

Usklađen je s Ispitnim katalogom te detaljno prati sam ispit za višu razinu engleskog jezika. II ENGLESKI JEZIK ZA MATURU (ELEMENT) s CD-om priručnik za pripremu državne mature - viša razina, Engleski je jezik na državnoj maturi obvezatan predmet. Pristupnik1 može polagati ispit iz Engleskoga jezika na višoj ili na osnovnoj razini.

POVEZANE KNJIGE