Francusko-hrvatski slikovni rječnik

Francusko-hrvatski slikovni rječnik - Amery, Heather | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amery, Heather
DIMENZIJA
6,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Francusko-hrvatski slikovni rječnik.pdf
ISBN
3763819605280

OPIS

Francusko-hrvatski slikovni rječnik nudi mnoge mogućnosti učenja. Djeci predškolske dobi poslužit će kao uzbudljiva slikovnica, prvoškolcima kao dragocjena vježebenica za čitanje i pisanje na francuskom jeziku, a svima kao vrlo učinkovita pomoć u usvajanju francuskog vokabulara.

KORIŠTENO. Onlinerecnik.com je najbrži i najkompletniji multijezični online rečnik na koji ste do sada naišli i koji ima mogućnost prevođenja između engleskog, francuskog, nemačkog i srpskog jezika. Rečnik ima i detaljna pojašnjenja reči i pojmova.

Hrvatskosrpsko-francuski rječnik. Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu.. Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... II Mala škola stranih jezika: Francusko- Hrvatski slikovni rječnik 8105 Prodajem knjigu sa slike u cijenu nije uračunata Besplatni Englesko hrvatski rječnik i hrvatsko engleski online rječnik - mogućnost točnog prijevoda i proširene pretrage riječi Njemačko-hrvatski slikovni rječnik količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789532915402 Izdavač: Forum d.o.o.

POVEZANE KNJIGE