Glavobolje i migrene

Glavobolje i migrene - Treben, Maria | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Treben, Maria
DIMENZIJA
6,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Glavobolje i migrene.pdf
ISBN
3733761864125

OPIS

Ljekovitim biljem do zdravlja Stres na poslu i kod kuće, ubrzan način života, nepravilna prehrana, psihička opterećenost, promjene vremena – samo su neki od mogućih razloga zašto nas katkad zaboli glava. U Glavoboljama i migrenama Maria Treben savjetuje nam kako se na prirodan način, pomoću ljekovitog bilja koje raste svuda oko nas, možemo boriti protiv glavobolje, te bolesti suvremene civilizacije. Nakon detaljnog opisa svih tipova glavobolja i popratnih simptoma, slijedi detaljan opis tretmana ljekovitim biljkama. Saznajte kako se pripremaju glasovite biljne kupke Marije Treben, zašto je dobro hodati po rosi, snijegu i vodi, ali i kako je, primjerice, mala švedska grenčica iznimno učinkovito sredstvo za liječenje glavobolja, migrena i napetosti…Iz sadržaja: – O glavoboljama i migrenama – O liječenju glavobolja i migrena ljekovitim biljem – Što trebamo znati o ljekovitom bilju – Opis i ilustracije ljekovitih biljaka Marije Treben – Opći savjeti za sprječavanje bolesti Maria Treben (1907. – 1991.) i danas je u cijelom svijetu poznata kao pionirka u liječenju ljekovitim biljem. Najbolji dokaz za to je i njezina prva knjiga »Zdravlje iz Božje ljekarne«, koja je prvi put objavljena 1980. i dosad je prodana u više od 10 milijuna primjeraka diljem svijeta. Taj klasik, kad je riječ o popularnim knjigama o zdravlju, preveden je na 24 jezika. Iz iste biblioteke možete pročitati i sljedeće naslove Marije Treben: Alergije, Ženske bolesti i Muške bolesti.

... Kod prave migrene bol dolazi u napadajima, a mnogi bolesnici imaju određeni predosjećaj, slično kao epileptičari.

Ako imate samo jedan od ovih simptoma migrene i vaše metode nisu dale rezultate, obratite se liječniku: 1. Vaše glavobolje traju od 4 do 72 sata 2.

POVEZANE KNJIGE