Hvala ti, ljubavi

Hvala ti, ljubavi - Šimleša, Bruno | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
11,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Hvala ti, ljubavi.pdf
ISBN
9169991851228

OPIS

Hvala ti, ljubavi praktični je priručnik, namijenjen običnom čovjeku u borbi sa svakodnevnim životom, no istodobno zadire i u ozbiljne psihologijske teme i bavi se pitanjima duha i psihe, koja su objašnjena na krajnje jednostavan način.Na 375 stranica, u 12 poglavlja, autor detaljno obrađuju teme poput ljubavi, pozitivnog razmišljanja, prošlosti i strahova, svijesti, znatiželje, sudbine, odnosa roditelja i djece, opraštanja, intuicije i vidovitosti te rođenja, smrti i duhovne evolucije. Knjiga je napisana u formi predavanja te pitanja 30 ljudi i autorovih odgovora, zbog čega je neki kritičari uspoređuju s američkim bestselerom Neala Donalda Walsha «Razgovori s Bogom».

Što te je ta ista sila nagnala da mi pošalješ poruku i što… Hvala ti, što si nas upozorio da ne možemo biti katolici bez ljubavi prema Papi, biskupima i svećenicima. Hvala ti, što si nam otvorio srce za one po kojima nam govori sam Duh Sveti.

Zelimi Kikovic. Hvala ti, ljubavi | Autor: Bruno Šimleša | Pisana je u formi predavanja i razgovora sa trideset polaznika autorovog tečaja "Iskustvo ljubavi". Goran Ivanišević ne može sakriti koliko je zaljubljen u suprugu; uz fotografiju svoje Nives napisao: 'Hvala ti ljubavi mog života' Autor: N. Sa.

POVEZANE KNJIGE