Podmetači leševa

Podmetači leševa - Balenović, Ivo | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Balenović, Ivo
DIMENZIJA
4,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Podmetači leševa.pdf
ISBN
1009047402492

OPIS

Podmetači leševa Podmetači leševa su krimić i drugi roman Ive Balenovića koji je nastao na temelju insajderskog uvida u patologiju zdravstvenog sustava. Prvi je Ljudožder vegetarijanac, koji je i uspješno ekraniziran. Podmetači leševa su ipak sasvim drugačiji roman: ne bave se samo korupcijom, klijentelizmom i kvarnošću sustava zdravstva, nego hvataju i mnogo šire i dalje, bave se i onim sustavima s kojima je zdravstveni u bližoj vezi: farmaceutskim, obrazovnim, sudstvom, medijskom hidrom i onim nadređenim svima – političkom hobotnicom.

U košaricu Lidija Deduš . Razglednice iz prašnjave republike 89,00 kn .

Dolaze u širokom rasponu boja ... Amy B. Scher - Kako se sami izliječiti od tjeskobe kada vas nije uspio izliječiti nitko drugi Knjiga ili život: Mirjana Dugandžija i Ivo Balenović 10 godina nakon romana "Ljudožder vegetarijanac" liječnik i pisac Ivo Balenović vraća se temi koju nažalost dobro poznaje: mračnoj strani zdravstvenog sustava.

POVEZANE KNJIGE