Različito, a ipak isto

Različito, a ipak isto - Samara, Tony | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Samara, Tony
DIMENZIJA
11,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Različito, a ipak isto.pdf
ISBN
9871388907881

OPIS

Tony Samara, autor knjige Mudrost šamana, suvremeni je duhovni učitelj koji nadahnuće za svoj pristup svjesnosti nalazi u zen budizmu i južnoameričkom šamanizmu, dok se istovremeno jasno distancira od njih kao i svih drugih pojmovnih sustava. U ovoj knjizi odgovara na pitanja Christiana Ghasariana, socijalnog antropologa. U jednostavnom razgovoru, Tony Samara govori o trenucima koji su mu pomogli razumjeti stvarnost, o važnim putovanjima i susretima, ali i o ograničenjima zen budizma i južnoameričkog šamanizma. Govori i o temama poput esencije svjesnosti, duhovnosti i religije, energetskih točaka u tijelu, zdravlja i bolesti, odnosa i seksualnosti, duhovne discipline, zatim o očekivanjima koje učenici imaju od učitelja, svetim biljkama, muškom i ženskom aspektu, porukama snova te mnogim drugim ključnim temama svijeta duhovnosti. Neophodno je preispitati vlastitu kulturološku uvjetovanost i postići stanje u kojem stvarnost promatramo iz pozicije jasne svjesnosti, a ne s idejom da znamo sve. Tony Samara

U ovoj knjizi odgovara na pitanja Christiana Ghasariana, socijalnog antropologa. U jednostavnom razgovoru, Tony Samara govori o trenucima koji su ... +387 35 225 027.

Next product. A Century of Shipping 1856 - 1956 (Stoljeće brodarstva 1856 - 1956) 130,00 kn 104,00 kn.

POVEZANE KNJIGE