Ribolov na moru

Ribolov na moru - Ferran, Nico | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ferran, Nico
DIMENZIJA
6,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Ribolov na moru.pdf
ISBN
7320866578421

OPIS

Ribolov na moru – S obale i iz barke, tehnike, prirodni i umjetni mamci, udice…Sve o tehnici ribolova na moru. Vrste ribolova, oprema, mamci, ilustrirani prikazi najpoznatijih vrsta riba te sve o njihovim navikama u prirodnim staništima. Ribolov, tehnika, oprema, mamci… MORSKI PREDJELI – Ušća, obale, ribolov na pučini TEHNIKE RIBOLOVA – Povrazi, ribolov fiksnim štapom, štapom za izbacivanje, na dnu, plovkom, u procjepu, surf-casting, spining na moru, ribolov parangalom i panulom OPREMA – Stapovi za ribolov panulanjem, ribolov na dnu i izbačajem, fiksnim štapom i štapom bolognese; uzice i predvezi; koturi: s fiksnim bubnjem i multiplikatorski; plovci, udice, olova; odjeća i potrepštine za ribolovca i barku MAMCI – Crvi i ličinke, rakovi, srdele, rakovice, kruh… umjetni mamci, pastasti mamci i primame VIŠE OD 40 MORSKIH RIBA NA ILUSTRACIJAMA U BOJI – Iglica, jegulja, lubin, cipal, zubatac, arbun, orada, kovač, sabljara, iverak, grdobina, raža, gof, rumbac, škrpina, tuna, trilja… Svaka je riba predstavljena svojim osobinama, okolišem, ponašanjem, ribolovnom tehnikom i savjetima za kuhanje.

Ono u čemu se... Naravno, sve ovo što ste pročitali nipošto ne upućuje na to da u ribolovu treba imati jednu ili dvije varalice. Situacija na moru može se promijeniti u tren oka.

Odlazak na godišnji odmor kod nekih pobuđuje želju za kupanjem, odmaranjem ili samo sunčanjem, dok kod nekih budi njihovu sportsku stranu. Ako ste jedni od tih ljudi, sigurno ste razmišljali o ribolovu na moru.

POVEZANE KNJIGE