Stres naš svagdašnji

Stres naš svagdašnji - Treben, Maria | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Treben, Maria
DIMENZIJA
12,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Stres naš svagdašnji.pdf
ISBN
2159169720524

OPIS

Zdravi s Marijom Treben SPRIJEČITI – PREPOZNATI – LIJEČITI Stres naš svagdašnji najnovija je knjiga iz ciklusa knjiga Zdravi s Marijom Treben. Riječ je o potpuno prerađenom i dopunjenom izdanju. Osim savjeta i preporuka vezanih za uporabu ljekovitog bilja kod liječenja različitih bolesti i tegoba, ova knjiga donosi i svjedočanstva ljudi koji su se izliječili, savjete za sprječavanje bolesti i tegoba te sve što vrijedi znati o ljekovitim biljkama i domaćim lijekovima. Tu je i abecedni popis ljekovitih biljaka, popraćen ilustracijama biljaka u boji. Glavni dio knjige obrađuje različite bolesti i tegobe, koje su posložene abecednim redom kako bismo vam olakšali potragu za željenom informacijom.

teologinja i savjetovateljica Bračnog i obiteljskog savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije održala je radionicu „Stres naš svagdašnji" za djelatnike u razrednoj nastavi. "Stres naš svagdašnji" najnovija je knjiga iz ciklusa knjiga Zdravi s Marijom Treben. Riječ je o potpuno prerađenom i dopunjenom izdanju.

(popularno-znanstveni). CROSBI ID: 170270 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca.

POVEZANE KNJIGE