Vegan svaki dan

Vegan svaki dan - Watson, Lucy | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Watson, Lucy
DIMENZIJA
11,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Vegan svaki dan.pdf
ISBN
5471636155360

OPIS

Vegan svaki dan Britanska aktivistica i ambasadorica PETA-e Lucy Watson u svojoj velikoj kuharici donosi recepte za svaku priliku i sve ukuse – od jednostavnih jela koja ćete pripremiti u tili čas, jela koji podržavaju vaše zdravlje, ili onih za svakodnevne obroke kod kuće i na poslu do onih kojima ćete počastiti najmilije pa i zadiviti zahtjevne goste. Kuharica “Vegan svaki dan: od doručka do gozbe” krcata je neodoljivim veganskim poslasticama kao što su smoothie od cikle i čaja od hibiskusa, ružičasti pitta kruščići, salata od patlidžana i šipka, pogačice od kukuruza s pečenim rajčicama i avokadom, mediteranska riža, marokanski kus-kus s humusom i hrskavim slanutkom, proteinski lonac s crnom rižom, kremasta pita od gljiva i toskanskog kelja, puslice s kompotom od rabarbare i mnogi drugi. O autorici… Lucy Watson je aktivistica za prava životinja, ambasadorica PETA-e, glumica i model te se često pojavljuje u popularnim časopisima kao što su Grazia, Fabulous, HELLO, kao i na televiziji te surađuje s mnogim brendovima u kampanjama za zaštitu životinja. Kako bi podržala udruge koje se bave zaštitom okoliša i životinja diljem svijeta osnovala je i vlastitu tvrtku All Hearts. Prije nekoliko godina pokrenula je vlastiti brend etičkog i održivog nakita Creature Jewellery.

Od doručka do gozbe Redovna cijena: 155,00 kn: Popust: 10%: Web cijena: 139,50 kn: Dodaj u košaricu . Britanska aktivistica i ambasadorica PETA-e Lucy Watson u svojoj velikoj kuharici donosi recepte za svaku priliku i sve ukuse - od jednostavnih jela koja ćete pripremiti u tili čas, jela koji podržavaju vaše zdravlje ... Lucy Watson SADRŽAJ KNJIGE Britanska aktivistica i ambasadorica PETA-e Lucy Watson u svojoj velikoj kuharici donosi recepte za svaku priliku i sve ukuse - od jednostavnih jela koja ćete pripremiti u tili čas, jela koji podržavaju vaše zdravlje, ili onih za svakodnevne obroke kod kuće i na poslu do onih kojima ćete Nemate više artikala u košarici Ukupno (s PDV-om) 0,00 HRK Uključeni porezi 0,00 HRK Probaj da budeš vegan 22 dana sa grupom ljudi kao ti.

Autori: Lucy Watson : Opis: Britanska aktivistica i ambasadorica PETA-e Lucy Watson u svojoj velikoj kuharici donosi ... Vegan svaki dan 155,00 kn . Količina.

POVEZANE KNJIGE