Brod u dvorištu

Brod u dvorištu - Pavičić, Jurica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pavičić, Jurica
DIMENZIJA
9,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Brod u dvorištu.pdf
ISBN
5972462899767

OPIS

“Brod u dvorištu neće samo potvrditi već odavno učvršćenu Pavičićevu poziciju na hrvatskoj književnoj sceni, nego je to autorski najambicioznija te jezično, stilski i tematski najhrabrija i najuzbudljivija njegova knjiga. Među suvremenim hrvatskim piscima ne postoji nitko tko tako točno i bez uljepšavanja, kritički i angažirano, naoko »hladnim« i objektivnim stilom, a zapravo s poznavanjem i iznimnom ljubavlju piše o Dalmaciji.” –Olja Savičević Ivančević“Između južnjačke čarolije i južnjačke melan­ko­lije. Pavičić je najjači u uvjer­ljivu poni­ra­nju u psihu protagonista u čijem se regis­tru sreća, radost ili bijes neza­us­tav­ljivo povlače pred »muklom bije­lom prazninom«.” -Mirjana Jurišić, Večernji list“Hrvat, Dalmatinac Jurica Pavičić piše izvrsne priče, s lijepom sklonošću obiteljskoj melodrami: nerazumijevanje i nedaće u obitelji, svakodnevnica i rat, nasilje i smrt, bjegovi i sprovodi, očevi i sinovi, braća i sestre… Teško je razaznati tko je tu pobjednik, a tko pobijeđen u svakodnevnom životu, u ratu i u miru. ” -Goffredo Fofi, tjednik Internazionale

Nalazi će se moći podići svaki dan u vremenu od 13,00 do 19, 00 sati. Novoizgrađeni hostel u centru Slavonskog Broda, s modernim hotelskim sobama s vlastitim kupaonicama u svakoj sobi, SMART TV, SAT TV, besplatnim WI-FI internetom, sustavom pametnih soba, grijanjem, hlađenjem, besplatnim parkingom u dvorištu objekta, restoranom i kavanom. Bez kreveta na kat, samo vrhunski Royal kreveti. Za prodaju starija kuća u Brodskom vinogorju na placu od 2660m2.

Više od 200.000 kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora - nekretnine SLAVONSKI BROD prodaja - GoHome tražilica za nekretnine - oglasi na Internetu U reciklažno dvorište otpad BESPLATNO mogu odlagati isključivo građani u količinama koje odgovaraju onima koje se proizvedu i sakupljaju u kućanstvu. Reciklažno dvorište je komunalna građevina namijenjena kontroliranom odvojenom sakupljanju, razvrstavanju i privremenom skladištenju manjih količina otpada po vrstama. Kiku je u svom dvorištu podignuo jedrenjak koji se u Europi koristio od 16.

POVEZANE KNJIGE