Dom

Dom - Coben, Harlan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coben, Harlan
DIMENZIJA
12,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Dom.pdf
ISBN
7864810656513

OPIS

Ubogataškom predgrađu New Jerseyja, tijekom bezbrižne igre u obiteljskoj kući, misteriozno su nestala dvojica dječaka. Njihova je bebisiterica u stanju potpunog šoka pronađena vezana za stolac. Uskoro je od roditelja zatražena milijunska otkupnina, a nakon toga se dječacima gubi svaki trag… Nakon deset godina bezuspješne potrage, njihove obitelji i dalje očajnički žude i nadaju se da će dječaci ipak biti pronađeni. I napokon klupko se počinje odmotavati: bivši sportski menadžer i sada detektiv Myron Bolitar i njegov najbolji prijatelj Win, beskompromisni tip koji ne preza ni pred čim da bi ostvario svoj cilj, vjeruju da bi tinejdžer kojeg su pronašli u blizini željezničkog kolodvora King”s Cross u Londonu mogao biti jedan od otetih dječaka. Ali gdje je bio dosad i koliko se sjeća dana otmice? I što je najvažnije: što zna o sudbini drugog otetog dječaka, svog prijatelja i Winova nećaka? Dugoočekivani novi Cobenov triler iz serije o Myronu Bolitaru donosi nam dirljivu i eksplozivnu priču o prijateljstvu, obitelji i značenju doma. “Harlan Coben je jednostavno jedan od najvećih – uzmite bilo koji njegov triler i suočit ćete se sa zanosnom i neočekivanom pričom u čijoj nutrini kuca veliko srce.” – Gillian Flynn “Intrigantni zapleti kazuju zašto je Coben na vrhu najprodavanijih autora.” – Sunday Times “Napeta radnja prepuna obrata…Cobenov stil pisanja elegantan je i zabavan.” – New York Times Book Review “Coben je pravi hit-maker.” – The Huffington Post “Coben je kralj psiholoških trilera.“ – Closer O autoru Harlan Coben je izdavački fenomen. Dobitnik je nagrada za književnost Edgar, Shamus i Anthony, a njegovi romani prodani su u više od 60 milijuna primjeraka i prevedeni na 43 jezika te su zauzeli sam vrh ljestvice uspješnica diljem svijeta: Velika iluzija (Fool Me Once), Neznanac (The Stranger), Groblje živih (Missing You), Stay Close, Live Wire, Long Lost… Najpoznatiji je po napetom a često i neočekivano duhovitom i zabavnom serijalu o bivšem košarkašu Myronu Bolitaru.

Magazin IZBOR 'DIGITALNO ZLATO' ZVUČI KAO SAN SNOVA, ALI KOLIKO NAS BITCOIN KOŠTA? ... Dom Vila Maria u Puli pruža usluge skrbi odraslim osobama s mentalnim oštećenjem: uslugu smještaja (dugotrajnog i privremenog), uslugu boravka (cjelodnevnog i poludnevnog), uslugu organiziranog stanovanja uz podršku i uslugu pomoći u kući. Dom je smješten u adaptiranoj vili i novom modernom objektu, a okružen je velikim uređenim parkom. Osnivač Ustanove je Grad Zagreb, Ustanova Dobri dom Grada Zagreba u okviru svoje nadležnosti i sukladno Odluci o socijalnoj skrbi Grada Zagreba pruža vrste pomoći - prehrana u pučkoj kuhinji, program prava na dnevni boravak i dostavu obroka na kućnu adres Dom Centar primio donaciju tableta.

The DOM defines a standard for accessing documents: "The W3C Document Object Model (DOM) is a platform and language-neutral interface that allows programs and scripts to dynamically access and update the content, structure, and style of a document." The Document Object Model (DOM) connects web pages to scripts or programming languages by representing the structure of a document—such as the HTML representing a web page—in memory. Usually it refers to JavaScript, even though modeling HTML, SVG, or XML documents as objects are not part of the core JavaScript language. i make bad edited videos.

POVEZANE KNJIGE