Moć Henryjeve mašte

Moć Henryjeve mašte - Byrne | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Byrne
DIMENZIJA
6,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć Henryjeve mašte.pdf
ISBN
6492894741980

OPIS

Najnovije izdanje iz serijala The Secret (Tajna) Edukativna i poučna slikovnica o dječaku Henryju koji uči tajnu: zahvaljujući moći svoje mašte otkriva gdje je nestao njegov omiljeni zečić Malinko. Ovu bezvremenu i maštovito ilustriranu priču za djecu i odrasle koji su nekad bili djeca predstavljaju nam Skye Byrne i Nic George koji su radili i na Tajni, svjetskom bestseleru Rhonde Byrne. Kad Henryjev omiljeni plišani zečić Malinko nestane, djed pomaže dječaku da svojeg prijatelja pronađe uz pomoć mašte. Kad se Henry prepusti mašti, počinje prava pustolovina. Može li moć Henryjeve mašte vratiti Malinka? Ili će Malinko zauvijek ostati izgubljen? Moć Henryjeve mašte, priča o prijateljstvu dječaka i igračke te o moći vizualizacije, svakako će postati klasično djelo za sve uzraste. Knjiga je rezultat suradnje tima The Secret (Tajna) koji stoji iza istoimene svjetske uspješnice.

Ona budi čula, proširuje vidike, oslobađa, hrabri, dodiruje umove i srca svakoga tko se u nju uplete. Ona je glavno, ako ne i najvažnije, oruđe pisaca i pripovjedača.

GODINA IZDANJA 2016 . JEZIK IZDANJA Hrvatski .

POVEZANE KNJIGE