Njega i zdravlje nedonoščadi

Njega i zdravlje nedonoščadi - Sears, William | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sears, William
DIMENZIJA
4,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Njega i zdravlje nedonoščadi.pdf
ISBN
3810583811983

OPIS

Sve što je potrebno znati o prijevremeno rođenoj djeci od rođenja do prve godineNajistaknutiji američki stručnjaci objašnjavaju kako možete pomoći svom nedonoščetu u rastu i razvoju – u bolnici i kod kuće.Ako je vaše dijete rođeno prije vremena, prirodno je da ćete biti vrlo zabrinuti. Osim što se nekoliko prvih tjedana nakon porođaja suočavate sa složenim medicinskim problemima, bitno je da možete predvidjeti pitanja i situacije koji bi mogli utjecati na vaše dijete tijekom prve godine života. Ova će vam knjiga ponuditi alate i savjete koji su vam potrebni da se osjećate opušteno i sigurno u svojoj novoj, roditeljskoj ulozi. Pokazat će vam kako postati koristan dio medicinskog tima i kako pomoći svom djetetu u napretku pružajući mu primjerenu njegu koju samo roditelj može dati. U knjizi se obrađuju različite teme, od kojih ističemo:Prvi susret s medicinskim osobljem i najsuvremenijom opremom u odjelu za intenzivno liječenje Jedinstvene značajke i potrebe nedonoščadi Kako se riješiti brige i strahova koji su uobičajeni kod roditelja nedonoščadi Kako se povezivati sa svojim novorođenčetom tijekom dugoga boravka u bolnici Dojenje i hranjenje na bočicu te kako razviti uspješan obrazac hranjenja u prvim danima Potrebne pripreme za djetetov dolazak kući Medicinski izazovi u prvoj godini života nedonoščeta.

Cijena 90 kn ~ 12 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 29225949 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, Gajnice Stanje rabljeno. Opis oglasa.

Libido i spolna moć 21; Prostata i mokrenje 14; Ispadanje kose 5; Mršavljenje 30; Njega kože 26; Zdravlje i njega ... Zdravlje i njega žene ; Usporedba artikala (0) Čaj macina trava 40g MAXIVITA. 3.20 KM Čaj se koristi u liječenju ženskih bolesti, upala jajnika, menstrualnih tegoba, hormonskog poremeća..

POVEZANE KNJIGE