Piši-briši: Možeš li naći zaigranog psića

Piši-briši: Možeš li naći zaigranog psića - PIŠI-BRIŠI | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
PIŠI-BRIŠI
DIMENZIJA
4,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Piši-briši: Možeš li naći zaigranog psića.pdf
ISBN
8173274733078

OPIS

Vesele interaktivne slikovnice za djecu od 3 godine nadalje. Stranice slikovnice su izrađene od tvrdog kartona i prilagođene su najmlađim čitateljima. Razigrani majmunčić i psić igraju se skrivača s nama. Pronađi ih na vedrim, šarenim slikama i zaokruži flomasterom koji dolazi uz knjigu. A dok tražiš njih, možeš potražiti i druge životinje i stvari, te usput na zabavan način učiti brojeve i boje. Bez brige, trag flomastera uvijek i lako možeš izbrisati, i iznova se vraćati zanimljivoj igri potrage!

Kraljevski loš momak. Prognani nasljednik na prijestolju Lista riječi, sličnih 'trza': cvili, trzne, mrda, poskakuje, trokira.

»Dobro, stara«, rekla je glasno. »Da vidimo možeš li išta kad nisi tako teška.« Dotakla je dugme koje je aktiviralo videorekorder i dala se na posao. Njuškanje do izbezumljenosti...jer tko li je odnio sve one mirise koji su prošli puta bili ovdje.

POVEZANE KNJIGE