Poslije svega: Pad (1. dio)

Poslije svega: Pad (1. dio) - Todd, Anna | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Todd, Anna
DIMENZIJA
3,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Poslije svega: Pad (1. dio).pdf
ISBN
2975874723849

OPIS

Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, ali sad su dospjeli u fazu u kojoj se izlaz ne nazire. Upravo dok se Tessa sprema donijeti jednu od važnijih odluka u životu, sve se promijeni. U njezinu se svakodnevicu vraća otac koji ju je napustio kaodjevojčicu, Hardin se još uvijek ne zna kontrolirati i sve oko nje počinje se raspadati. Nikome ne može vjerovati, nitko nije onakav kakav se čini. Ni obitelj, ni prijatelji. Hardin, jedina osoba na koju bi se trebala moći osloniti, pobjesni kad Otkrije njezinu pomno čuvanu tajnu. Umjesto da je pokuša razumjeti, odluči je sabotirati. Tessa je svjesna da je on voli, ali polako počinje shvaćati da sama ljubav, možda, nije dovoljna te da je neprekidan krug ljubomore, nenadanih ispada bijesa i praštanja sve više umara. Počinje se ozbiljno pitati: je li neutaživa strast između nje i Hardina doista vrijedna sve te drame… Poslije svega: Pad treći je nastavak ljubavnog serijala američke autorice Anne Todd koji je – s više od milijardu pregleda – postao globalni fenomen umrežene generacije, a golemi uspjeh ponovio je u proširenom, ukoričenom izdanju.

dio) 35,00 kn ... Knjiga Poslije svega:Pad 1. ili 2.

Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu Poslije svega napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj ... Apr 24, 2020 - Anna Todd - Poslije svega pad 1 • Online Knjge. .

POVEZANE KNJIGE