Povratak divljeg ratnika – knjiga druga

Povratak divljeg ratnika – knjiga druga - Moning, Karen Marie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moning, Karen Marie
DIMENZIJA
3,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Povratak divljeg ratnika – knjiga druga.pdf
ISBN
1058689252883

OPIS

HIGHLANDER – KNJIGA DRUGA Rođen u klanu ratnika nadnaravne snage, Gavrael McIllioch odrekao se svojega imena i doma, zamka u Škotskome visočju, kako bi izbjegao mračnu sudbinu svojih predaka. Skrivajući pravi identitet od konkurentskog klana koji ga neumoljivo progoni, prozvao se Grimm kako bi zaštitio ljude do kojih mu je stalo, zavjetovavši se da nikad neće priznati svoju ljubav prema očaravajućoj Jillian St. Clair. Ali nikad nije prestao paziti na nju izdaleka, pa kad mu je njezin otac iznenada poslao poruku da “Dođe radi Jillian”, pohitao je k njoj – i našao se usred natjecanja za njezinu ruku. Zašto je prije mnogo godina pobjegao od nje? I zašto se sad vratio i otkrio da je Jillianin otac smislio veliku spletku u kojoj je njegova kći glavna nagrada? Bijesna zbog svega, Jillian se zaklela da se nikada neće udati. Ali Grimm je ljubav njezina života, a on je nagovara da se uda za drugoga. Kad ga pokuša zavesti, Grimm glumi ravnodušnost, ali se ne uspije oduprijeti žestokoj strasti nego je otme doslovce s oltara. Ona je jedina žena koja može ukrotiti zvijer probuđenu u njemu – čak i kad ih neprijatelji pokušaju oboje ubiti…

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . Poklanjamo vam knjigu Povratak divljeg ratnika Autorica Karen Marie Moning napisala je serijal, smješten u 16. stoljeće na škotska visočja, koji u nas izlazi pod nazivom Highlander.

No sva iskušenja u bitkama ne mogu ih pripremiti za njihov najveći izazov - osvajanje srca škotskih ljepotica. Povratak divljeg ratnika - Karen Marie Moning ( Knjiga druga ) U izdanju: Stilus knjiga Gavrael, rođen je u klanu nadnaravne snage, ali odrekao se voga imena i rodnoga kraja, te si promijenio inedite, kako bi se skrio od konkurentnoga klana, sad je Grimm. Sve to čini kako bi zaštitio ljude do kojih mu je stalo, te se zakleo da nikad nikome ... Knjiga.hr.

POVEZANE KNJIGE